That's the way we get by, the way we get by

Igår klockan 09.08 ringde telefonen här hemma, det var skiftledaren Henke i andra änden,.. Ehhm vad gör du josephine? frågade han, Jag: nää inte så mycket.. Han: Du vet att du jobbar 09.00-17.00 idag va? Jag: PAAANIIIIK!!!!!

Men idag jobbar jag INTE, jobbar faktiskt inte på två veckor nu, sen blir det fullt ös igen. Mamma och jag ska köpa blommor till studenten sen och efter det blir det tennis med pojkvännen och efter det volleyboll med klassen och efter det grillning med tjejerna, en fullspäckad dag helt enkelt!:)




Shortsmonkitshirtginatricot


The love that I love

Nu är balkvällen/natten över och återstår gör skattjakten och studenten! Vädret var helt underbart och likaså människorna. Både jag och pojkvännen hade ju lite rutin på det där eftersom att vi gick förra året och igårkvällen var minst lika bra som förra året. Det kändes dessutom extra speciellt då det var som ett litet avslut på vår tid som studentutskott och vi fick tacktal från rektorn och applåder från eleverna och det kändes helt enkelt riktigt bra att bli uppmärksammade för allt slit! så här kommer iallafall lite bilder från kvällen...







Day and night

Idag är det baldag, styr snart ner mot stan till frissan sedan vidare till make up store. Ja jag kör all in denna balen, balklänningen blev fördigsydd inatt typ klockan 01.00 någon gång, snacka om sista minuten! Men men jag är himla nöjd måste jag säga och det viktigaste är ju trots allt att den är klar nu! Nä nu ska jag trycka i mig en toast så inte magen börjar kurra i frisörstolen!



Bild på mig och Axel från hans bal förra året!


RSS 2.0